BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY - jak správně zadat !!!

16.01.2014 21:25

 

  Pokud zvolíte platby za povolenku, členství a brigády formou bezhotovostním stykem tzv. převodem na účet, tak je důležité, aby jste tak učinili jednotlivými částkami určených pro tu danou kategorii a né jen jenou hromadnou částkou !! 

  Dále při zádávání těchto plateb do kolonky variabilní symbol uveďte (např. datum narození, nebo rodné číslo) a do políčka popisu transakce uveďte jméno a účel platby (např. Jan Novák povolenka 2014, nebo Jan Novám brigády 2014 a nebo Jan Novák členství 2014). Věřte, že se nám pak bude vše lépe identifikovat.

 

  Takže pokud tak učiníte a přijdete si vyzvednout povolenku tak po Vás bude vyžadován výpis z účtu min. 1 den starý (viz definice níže), kde bude jasně vidět pohyb na Vašem účtu v prospěch našeho účtu s řádně odečtenými jednotlivými částkami !

 

  Na doklady typu avíza o zadané platbě přes internetbanking v ten samý den kdy si jdete vyzvednout povolenku NEBUDE brán zřetel !

 

NEJDE O DOKLAD O ZAPLACENÍ !!! 

 

Děkujeme za pochopení

Výbor Mo 

 

Definice:

Výpis z účtu

dokument, který potvrzuje pohyby a zůstatek na účtu klienta. Banka jej vystavuje a klientovi předává (osobně, zasílá poštou či jiným dohodnutým způsobem) v pravidelných intervalech dle volby klienta (s ohledem na podmínky stanovené samotnou bankou či např. karetními asociacemi).